SSAB Lag 5 Skiftschema

Iphone

Klicka på ikonen till vänster och välj prenumerera i rutan som kommer upp.

 Google

Logga in på din Google-kalender via en dator och välj lägg till webadress. Högerklicka på ikonen till vänster välj kopiera länkadress för att sedan lägga till den i din Google-kalender.

Android

För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google-kalender. Se ovan för mer information. Lägg till en väns kalender: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (12timmars).

Outlook

Har du Outlook på datorn så räcker det att klicka på ikonen till vänster. Välj i rutan som visas skicka till outlook sedan ok för att bekräfta prenumerationen av kalendern.

iCal

Har du iCal på datorn så räcker det att klicka på ikonen till vänster. En ruta kommer upp där du väljer att prenumerera på kalendern.

 

 

Windows 10 

Kan du inte av någon anledning uppgradera till Windows 10 via Windows Update, testa då detta verktyg och välj uppgradera. Du måste först välja uppgradera till Windows 10 innan du väljer att tex. ladda ner Windows 10 .iso eller för usb för att kunna göra en ren Win10 installation på din eller någon annan dator.

Produktnyckel behövs för att kunna göra en ren Windows installation, Win Keyfinder kan hjälpa dig hitta den om du inte har den nära till hands.